Trendikäs uutuus emily kasvis snacks!
valikoimassa viisi kokuttavaa makua: bataattitikut merisuolalla tai thai chilillä, rapeat vihreät kasvikset, chipotle& barbecue ja merisuola kasvislastut. pakkauskoko 23-35 g.
|
haluamme toivottaa tunnelmallista ja rauhallista joulua
ja onnellista uutta vuotta 2021!
syksyn uutuudet

Syyskauteen sopivat rapeat Emily juureslastut!
Rapeat juureslastut toimivat naposteltavaksi sellaisenaan tai sosekeittojen ja salaattejen viimeistelyyn!
Sisältää juurekset (bataatti, porkkana ja punajuuri) (77%), auringonkukkaöljy, merisuola.
Rapeat juureslastut toimivat naposteltavaksi sellaisenaan tai sosekeittojen ja salaattejen viimeistelyyn!
Sisältää juurekset (bataatti, porkkana ja punajuuri) (77%), auringonkukkaöljy, merisuola.

Østerberg luomushotit tuovat boostia syksyyn!
Saatavilla viisi makuvaihtoehtoa: inkivääri-sitruuna, inkivääri-aronia, inkivääri-matcha, inkivääri-passion-baobab-appelsiini ja mago-chili-kurkuma. Shotit eivät sisällä lisättyä sokeria tai säilöntäaineita.
Saatavilla viisi makuvaihtoehtoa: inkivääri-sitruuna, inkivääri-aronia, inkivääri-matcha, inkivääri-passion-baobab-appelsiini ja mago-chili-kurkuma. Shotit eivät sisällä lisättyä sokeria tai säilöntäaineita.

Hakuma luomuteet uudistivat visuaalisen ilmeensä vallitsevien trendien pohjalta!
Makuvaihtoehtoina jatkaa kolme vahvaa makua: Vihreätee -pohjainen Focus, jasmintee -pohjainen Refresh ja mustatee -pohjainen Energy!
100% ORGANINEN MICRO-GRIND TEA
+ MINERAALISET RAVINTEET
+ ANTIOKSIDANTIT
+ VITAMIINIT
Makuvaihtoehtoina jatkaa kolme vahvaa makua: Vihreätee -pohjainen Focus, jasmintee -pohjainen Refresh ja mustatee -pohjainen Energy!
100% ORGANINEN MICRO-GRIND TEA
+ MINERAALISET RAVINTEET
+ ANTIOKSIDANTIT
+ VITAMIINIT

CHAMPAGNE SOURDET DIOT
Sourdet Diot-samppanja on kotoisin Vallée de la Marnen laaksosta, La Chapelle Monthodon kylästä Ranskasta. Raymond Sourdet istutti ensimmäiset viiniköynnöksensä 60-luvulla, jolloin hän myi satonsa isommille samppanjataloille. 1980 -luvulla Sourdet Diot aloitti oman samppanjatuotantonsa - tuolloin 50 % sadosta käytettiin omaan samppanjaan ja 50 % myytiin eteenpäin. 1990-luvulta alkaen talo on käyttänyt koko sadon oman samppanjan valmistukseen.
Iloksemme voimme nyt tuoda samppanjan myös uusien ravintoloiden ja asiakkaiden tietouteen.
Mikäli olet kiinnostunut Sourdet Diot samppanjasta, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!
Sourdet Diot-samppanja on kotoisin Vallée de la Marnen laaksosta, La Chapelle Monthodon kylästä Ranskasta. Raymond Sourdet istutti ensimmäiset viiniköynnöksensä 60-luvulla, jolloin hän myi satonsa isommille samppanjataloille. 1980 -luvulla Sourdet Diot aloitti oman samppanjatuotantonsa - tuolloin 50 % sadosta käytettiin omaan samppanjaan ja 50 % myytiin eteenpäin. 1990-luvulta alkaen talo on käyttänyt koko sadon oman samppanjan valmistukseen.
Iloksemme voimme nyt tuoda samppanjan myös uusien ravintoloiden ja asiakkaiden tietouteen.
Mikäli olet kiinnostunut Sourdet Diot samppanjasta, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!